Αφίσα ατομικής έκθεσης

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΥ

Στη φύση

 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, 8:15 π.μ.

Σε πάρκο κοντά σε μετρό (Αθήνα)

 

Ο χώρος: δέντρα, λουλούδια, μαρμάρινα παγκάκια, βράχια, κάκτοι, μεταλλικές κατασκευές, μονοπάτια και σε κάποια σημεία φόντο κτίρια!

Θα δουλέψουμε με το φυσικό φως. Για τους αρχάριους θα υπάρξει εισαγωγή που θα αφορά το φως, το κάδρο, τη σύνθεση και τις πόζες. Το μοντέλο είναι η χορεύτρια Κατερίνα Μαραγκάκη και έχουν συνεργαστεί μαζί της άλλες δυο φορές με μεγάλη επιτυχία!

 

Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο), καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φως, τις ρυθμίσεις στη φωτογραφική και τις πόζες.

 

Πληροφορίες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Σε πάρκο στην Αθήνα (το ακριβές σημείο του ραντεβού θα σταλεί με email)

Ώρες: 8:30 – 10:30  π.μ. (θα βρεθούμε 8:15 το αργότερο)

Κόστος: 30 ευρώ

Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης

 

Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι Γυμνού με την Κατερίνα – προσοχή γιατί υπάρχει κι άλλο εργαστήρι γυμνού το Σεπτέμβριο).

H φωτογραφία της αφίσας είναι του Κώστα Σταμπάνη.

 

Οι εκδηλώσεις της φωτογραφικής μας ομάδας (πολλές είναι εντελώς δωρεάν) εδώ:

diafragma26.gr

 

Όροι συμμετοχής:

Κράτηση θέσης, σημαίνει ότι δεσμεύεται ο/η φωτογράφος να εμφανιστεί στη φωτογράφιση. Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν το κάνει αυτό είναι υποχρεωμένος/η να πληρώσει κανονικά. Διαφορετικά δεν θα τον/την δεχτούμε σε καμία μελλοντική μας εκδήλωση. Ακύρωση επιτρέπεται ως 24 ώρες πριν την φωτογράφιση. Αν δηλαδή η φωτογράφιση είναι στις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 11:00 π.μ. την προηγούμενη μέρα και ανάλογα.

Φερόμαστε με ευγένεια στα μοντέλα. Τα μοντέλα δεν είναι υποχρεωμένα να δεχτούν να κάνουν στην φωτογράφιση κάτι που δεν θέλουν. Δεν τα αγγίζουμε!

Ακούμε τις οδηγίες του εισηγητή. Σεβόμαστε τους άλλους φωτογράφους – αποφεύγουμε να μπαίνουμε μπροστά τους και δεν χαλάμε για μια δυο φωτογραφίες το ωραίο κλίμα που πρέπει πάντα να υπάρχει.

Το εργαστήρι μας αφορά το καλλιτεχνικό γυμνό και όχι κάτι άλλο. Συμμετέχουν φωτογράφοι ερασιτέχνες και επαγγελματίες που κάνουν εκθέσεις, βγάζουν λευκώματα ή απλά φτιάχνουν το πορτφόλιο τους.

 

Μπορείτε αν θέλετε να βάζετε  #diafragma26  @Cinemarian  (όταν η φωτογράφιση γίνεται εκεί) και #το μοντέλο μας (όποιο είναι αυτό).