Αφίσα ατομικής έκθεσης

 

 

ΛΕΣΧΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΡΟ

Πρώτη συνάντηση: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, 7 – 9 μ.μ.

 

Μηνιαία συνάντηση για κριτική φωτογραφιών, master class και δημιουργία πρότζεκτ από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.

Μας το έχουν ζητήσει πολλοί μαθητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το τμήμα προχωρημένων. Ερωτήσεις τύπου: «Τέλος τώρα τα μαθήματα; Πώς θα διατηρήσουμε επικοινωνία; Ποιος θα μας κάνει πια κριτική στις φωτογραφίες; Από πού θα παίρνουμε ιδέες και έμπνευση;» και ίσως η πιο βασική: «Θα χάσουμε αυτή την ωραία παρέα που έχουμε φτιάξει;».

 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν: Μια φορά το μήνα θα βρισκόμαστε στο αγαπημένο μας Cinemarian για δυο ώρες (τουλάχιστον) και θα κάνουμε τα εξής:

  1. Κριτική φωτογραφιών (χωρίς αυτή πώς μπορεί κάποιος να έχει διαρκή εξέλιξη;)
  2. Ανάληψη από κοινού πρότζεκτ που θα οδηγούν σε βιβλία κι εκθέσεις (χωρίς κάποιο κίνητρο πώς συνεχίζει κάποιος;).
  3. Master Class. Στο χρόνο που θα μένει ο δάσκαλος θα έχει ετοιμάσει μια παρουσίαση που θα αφορά κάποιο φωτογραφικό θέμα για προχωρημένους (σταματάει ποτέ η γνώση και η δημιουργικότητα;).
  4. Επικοινωνία, κοινωνικότητα. Οι δίωρες συναντήσεις θα καταλήγουν σε κάποιο μαγαζί κοντά στο Cinemarian για ποτό ή φαγητό (πώς να αφήσεις πίσω μια παρέα που είχες για μήνες και ήταν πραγματικά καλή;).

Ποιοι συμμετέχουν: Όσοι τελείωσαν (οποιαδήποτε χρονιά) το τμήμα προχωρημένων στη φωτογραφία του Ανδρέα Κατσικούδη.

Μόνο; Όχι, υπάρχουν ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφοι που έχουν έρθει αρκετές φορές σε άλλες εκδηλώσεις μας και τους θεωρούμε κι αυτούς μέλη της «οικογένειας»! Προσοχή: στην κριτική προτεραιότητα έχουν αυτοί που ολοκλήρωσαν το τμήμα προχωρημένων!

Χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή; Καλό θα ήταν για να ξέρουμε ποιους να περιμένουμε. Αλλά και την τελευταία στιγμή να το αποφασίσετε, απλά ελάτε!

Κόστος: 10 ευρώ η κάθε συνάντηση

 

Για περισσότερα ξέρετε το τρόπο: akatsikoudis@yahoo.com